AcasăNewsActorul Serban Ionescu va primi bani de la Guvern pentru tratament in...

Actorul Serban Ionescu va primi bani de la Guvern pentru tratament in strainatate

(foto: ProTV)

Serban Ionescu va primi bani de la Guvern pentru a putea pleca in strainatate la tratament. Actorul sufera de borelioza dupa ce, in urma cu un an, a fost muscat de o capusa.

(foto: ProTV)

Premierul Ponta a anuntat, miercuri, ca in sedinta de Guvern s-a decis suplimentarea bugetului Ministerului Sanatatii in vederea acordarii unui tratament medical in strainatate pentru actorul Serban Ionescu. „A fost un angajament al meu personal fata de o situatie extrem de dificila a domnului Serban Ionescu”, a precizat primul-ministru.

Guvernul a suplimentat bugetul Ministerului Sanatatii cu 88.000 lei pentru tratamentul lui Serban Ionescu, banii fiind acordati din Fondul de rezerva.

Ponta declara, marti, ca a discutat cu ministrii Sanatatii si ai Finantelor despre cazul lui Ionescu.  „Am vorbit deja cu ministrul de Finante si cu cel al Sanatatii, daca putem sa il ajutam din zona fondului de rezerva, o vom face chiar maine. Doamne ajuta sa nu fie nici prea tarziu si sa fie eficient pentru ca sincer, daca putem sa facem ceva, facem”,  a precizat premierul.

Serban Ionescu, actor al Teatrului National din Capitala, a fost diagnosticat cu borelioza (boala Lyme) dupa ce, in urma cu un an, a fost muscat de o capusa. In prezent, actorul se afla internat la Spitalul “Agappia Ionescu”, insa medicii iau in calcul posibilitatea transferului sau la o clinica din strainatate.

364 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger