AcasăNewsActorul Misu Fotino a fost inmormantat

Actorul Misu Fotino a fost inmormantat

Zi foarte grea pentru lumea artistica. Misu Fotino a fost condus pe ultimul drum deopotriva de colegi de breasla si oameni simpli. Regretatul actor va odihni intru vecie pe o alee a Cimitirului Bellu din Capitala.

Miercuri la amiaza, artistul care a slujit cu credinta si har scena Teatrului National din Capitala a fost inmormantat. Au tinut sa-i aduca un ultim semn de respect si prietenie mai multi colegi care au impartit scena teatrului. Printre acestia, maestrul Radu Beligan, partenerul lui Fotino, din distributia spectacolului „Egoistul”, Mircea Albulescu si Ileana Stana Ionescu.

Misu Fotino a plecat dintre cei vii la varsta de 83 de ani. Rapus de o grea suferinta, la inceputul acestei saptamani, Fotino a lasat in urma sa o familie indurerata, dar si multa tristete in randul celor care l-au apreciat, ca om si ca artist. Misu Fotino a jucat atat teatru, cat si film, printre rolurile sale din productiile difuzate pe micile ecrane amintim „Chirita la Iasi”, „Telegrame” sau „Elixirul tineretii”.

Cititi si:

Actorul Mihai Fotino va fi inmormantat la Cimitirul Bellu

“Restul e tacere!” A murit Misu Fotino!

Mihai Fotino a murit. Colegii sunt indurerati: Era un actor minunat

Mihai Fotino, unul dintre cei mai indragiti actori romani, a murit la 83 de ani

Sursa foto: cinemagia.ro

882 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger