AcasăNewsActorul Iurie Darie a parasit, joi, spitalul Bagdasar Arseni

Actorul Iurie Darie a parasit, joi, spitalul Bagdasar Arseni

Iurie Darie

Actorul Iurie Darie a fost externat, joi la pranz, din Spitalul Bagdasar Arseni din Capitala, la mai bine de o saptamana de la interventia pe eliminare a lichidului acumulat in zona creierului.

Iurie Darie a parasit, joi, spitalul

Medicii au stabilit ca actorul Iurie Darie (83 de ani) se simte suficient de bine incat sa ii poata continua tratamentul acasa, asa ca joi l-au externat. La externare, Darie avea un bandaj special pe cap, in locul unde a fost operat. Pe 21 mai, Iurie Darie a suferit o interventie de drenare a unui exces de lichid acumulat in zona creierului.

„Iurie Darie a fost externat in stare generala buna, ameliorat fata de momentul internarii si in urma interventiei chirurgicale efectuate. Urmeaza o perioada de recuperare, iar peste doua saptamani va reveni la control la doctorul Ciubotaru, cel care l-a operat. Va fi ingrijit la domiciliu”, a explicat Florian Bica, purtatorul de civant al Spitalului Bagdasar Arseni.

Maestrul a fost internat in spitalul amintit pe 10 mai. Initial ar fi trebuit sa fie operat pe 16 mai, insa, din cauza unei infectii urinare, interventia a fost amanata pentru 21 mai. Actorul Iurie Darie a fost sustinut in permanenta de sotia sa, actrita Anca Pandrea.

186 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger