AcasăNewsActorul Iurie Darie a fost externat, dupa trei luni de spitalizare ...

Actorul Iurie Darie a fost externat, dupa trei luni de spitalizare

(foto: ProTV)

Actorul Iurie Darie a fost externat, vineri, din Spitalul Bagdasar Arseni din Capitala, la peste trei luni de cand a fost adus de urgenta pentru a primi ingrijiri medicale.

 

(foto: ProTV)

Vesti bune pentru admiratorii si cei care s-au preocupat, in ultima perioada, de starea lui Iurie Darie. Dupa zeci de zile grele pentru actor, in care a stat tintuit pe un pat de spital si s-a luptat din rasputeri sa traiasca, medicii de la Bagdasar Arseni au considerat ca maestrul poate parasi spitalul in care a fost internat in iunie.

Iurie Darie (83 de ani) a fost operat, in urma cu cateva luni, dupa ce doctorii au descoperit o acumulare de lichid in zona creierului. La un moment dat, starea lui Darie s-a agravat, iar medicii l-au conectat la aparate, pentru a-l ajuta sa respire.  In toate aceste luni de chin, partenera sa de viata, actrita Anca Pandrea, a stat in spital, langa patul lui Iurie Darie, fiind foarte putine momentele in care actrita a parasit unitatea medicala. De altfel, Pandrea a declarat, la Happy Hour, ca dupa ce “Iura” va fi externat, vrea sa ii implineasca o mare dorinta si sa se casatoreasca civil.

240 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger