AcasăNewsActorul Ion Lucian ramane internat

Actorul Ion Lucian ramane internat

(foto: cinemagia.ro)

Actorul Ion Lucian ramane internat la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala. Maestrul a ajuns la spital duminica, medicul sau de familie fiind cel care a chemat salvarea la locuinta directorului Teatrului Excelsior.

(foto: cinemagia.ro)

Ion Lucian va ramane si in urmatoarele ore in ingrijirea medicior de la Floreasca. Medicii de la Spitalul de Urgenta nu le-au putut oferi jurnalistilor mai multe informatii despre starea actorului, la cererea familiei.

„Este in continuare in ingrijirea medicilor. Ramane internat in continuare. Nu pot sa va spun amanunte despre starea lui. Sotia a semnat un act de confidentialitate. Doar familia are acces (la pacient—n.r.), atunci cand li se permite, de catre medici”, a precizat in urma cu scurt timp un reprezentant al Spitalului Floreasca din Bucuresti.

In urma investigatiilor, doctorii au stabilit ca directorul Teatrului Excelsior are o infectie respiratorie. Actorul Ion Lucian a fost transportat, duminica, la Spitalul de Urgenta Floreasca, dupa ce medicul sau de familie a constatat ca starea de sanatate a actorului s-a deteriorat.

93 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger