AcasăNewsActorul Ion Dichiseanu a fost condus, sâmbătă, pe ultimul drum

Actorul Ion Dichiseanu a fost condus, sâmbătă, pe ultimul drum

(sursa foto: captură video romaniatv.net)

Zi grea pentru familia și apropiații lui Ion Dichiseanu, unul dintre cei mai apreciați actori ai României.

UPDATE 13.45: Ion Dichiseanu a fost înmormântat la Cimitirul Bellu, în aplauzele celor care l-au iubit și l-au apreciat.

Regretatul om de teatru și de film a fost condus pe ultimul drum de familie, colegi, dar și de mulți oameni din rândul celor care l-au urmărit jucând, de-a lungul impresionantei sale cariere în lumina reflectoarelor.

Dumnezeu să îl odihnească!


Artistul cu o voce și un zâmbet inconfundabil, cunoscut publicului grație rolurilor din teatru și film, inclusiv cel al lui Pierre Vaillant, din ”Toate pânzele sus”, va fi condus, sâmbătă, pe ultimul său drum.

Actorul Ion Dichiseanu, condus, sâmbătă, pe ultimul drum (sursa foto: Facebook/Teatrul Nottara)

Cortegiul funerar va pleca de la Teatrul Nottara către Cimitirul Bellu, acolo unde va avea loc, de la ora 12, slujba de înmormântare. Ion Dichiseanu va fi înmormântat cu onoruri militare, în urmă cu doi ani, actorul fiind decorat de către președintele Iohannis, cu Ordinul Serviciul Credincios în grad de ofițer.

Vă amintim că vineri sicriul regretatului actor a fost depus în foaierul Teatrului Nottara. Colegi de breaslă – între ei Valentin Teodosiu, Tudorel Filimon, cântărețul Paul Surugiu – cunoscut drept Fuego, dar și oameni simpli, care au dorit să îi aducă un ultim omagiu și o floare, au venit la Nottara pentru a se reculege la căpătâiul celui care a fost Ion Dichiseanu, unul dintre cei mai iubiți actori autohtoni.

Ion Dichiseanu a părăsit această lume joi, la vârsta de 87 de ani.

278 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger