AcasăNewsActorul din ”Spartacus”, prins in pielea goala la Sarmizegetusa

Actorul din ”Spartacus”, prins in pielea goala la Sarmizegetusa

Jandarmii romani au intocmit un dosar penal pentru celebrul actor neo-zeelandez Manu Bennett. Acesta a fost surprins de oamenii legii in pielea goala la marele templu de la Sarmizegetusa Regia, care este un sit recunoscut de UNESCO.

Barbatul s-a ales astfel cu un dosar penal pentru comiterea faptei de ultraj contra bunelor moravuri. Actorul din filmele ”Spartacus” si ”Hobbitul”  s-a aparat sustinand ca este practicant de Haka si din acest motiv ”s-a dezbracat si a patruns in interiorul Marelui Templu Circular de la Sarmizegetusa”.  Doar ca jandarmii nu au ”percutat ” la acest motiv pueril. Conform documentelor, oamenii legii ”au intocmit acte de sesizare privind comiterea faptei de ultraj contra bunelor moravuri, fapta prevazuta de Codul Penal, documentele fiind inaintate Parchetului de pe langa Judecatoria Orastie in vederea continuarii cercetarilor”, se arata in comunicat.

Dansul tribal Haka

Haka este un dans specific practicat de cei din Noua Zeelanda. De asemenea, Haka este dansul practicat de jucatorii de la echipa nationala de rugby a Noii Zeelande. Dansul tribal este insotit de un strigat de razboi traditional ancestral. Ritualul, alcatuit din diferite posturi, efectuat de catre un grup, cu miscari viguroase prin batai puternice din picioare cu acompaniament ritmic strigat. Astazi, Haka constituie o parte integranta a ceremoniilor formale sau oficiale de bun venit pentru vizitatori distinsi sau demnitari straini, care serveste pentru a da un sentiment de importanta.

author avatar
Andrei Coman
1.220 afisari

5 COMENTARII

  1. Și-a făcut omul o dambla, măcar e pe tradiție și pe strămoși. Pe ăia care spurcă tot ce e românesc (inclusiv Biserica Ortodoxă) sau, mai rău, profanează morminte și comit tot felul de sacrilegii, nu-i mai văd ” oamenii legii ”. De iredentiștii maghiari ce să mai zici? Hai, bă, că te-apucă sila!

  2. Lol Crixus? Poate facea plaja. Genial serial l-am urmarit pe nerasuflate. Ce nu stiu zeeilandezii ca Spartacus era Trac si cei mai viteji dintre erau dacii cum din 10 campioni de pe Coloseum 5 au fost daci, deci eliberati prin acel gladius de lemn numit rudis ce insemna in Roma – Hagi, Pele, Mesi. Regizorii trebuia sa priceapa insa ca propaganda romana nu ar fi permis niciodata ca imperiul sa accepte ca Spartacus sa fi trecut vreodata Alpii… Poporul roman se trage din simbioza daco-romana. Oricum, cel mai reusit serial din lume,f pregatit f documentat, imaginatie din ambundenta, efecte super. Sincere felicitari. Dar niciodata nu am reusit sa vad serialele in ordine.

  3. Zic, cum ar incepe o ultima serie de 10 episoade? Hihihi…
    O mana iese dintre bolovani… A cui mana e?…
    Desigur va duce mintea… E chiar el,,, SPARTACUS….

  4. Daca l-ar fi prins sau l-ar fi omorat cu siguranta l-ar fi impaiat si il vedeam si azi ca pe faraoni, nu ar fi aparut statui cu el statui ce seamana mai repede cu Bote decat cu Kirk Douglas si restul…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger