AcasăNewsActorii Iurie Darie si Marin Moraru au primit cate o stea pe...

Actorii Iurie Darie si Marin Moraru au primit cate o stea pe Aleea Celebritatilor

Actorii Iurie Darie si Marin Moraru au primit, vineri, cate o stea pe Aleea Celebritatilor (Walk of Fame) din Piata Timpului. Pentru ca se recupereaza dupa o interventie chirugicala, maestrul Iurie Darie a lipsit de la eveniment, distinctia simbolica fiindu-i acordata sotiei sale, Anca Pandrea.

Emotii si aplauze in cinstea a doi dintre marii actori romani -Iurie Darie si Marin Moraru, vineri, 1 iunie, cu ocazia ceremoniei de dezvelire a stelelor ce le poarta numele, pe Aleea Celebritatilor, in Piata Timpului, din centrul Capitalei. De la eveniment a lipsit Iurie Darie. Actorul a fost externat, joi, din Spitalul Bagdasar Arseni, dupa ce a fost supus unei interventii chirurgicale.

Sotia, actrita Anca Pandrea, le-a multumit celor care i-au acordat distrinctia. „Aceasta stea inseamna ca i s-a recunoscut tot ce a facut Iura (Iurie Darie-n.r) in acesti ani, cele 72 de filme in rol principal”, a declarat Anca Pandrea dupa ce a primit steaua pentru sotul ei.

La randul sau, actorul Marin Moraru s-a declarat onorat sa primeasca o stea pe Aleea Celebritatilor, marturisind ca simte ca „n-a trait degeaba”. Mai mult, actorul a glumit, spunand ca „ajungi sa fii mandru ca vei fi calcat în picioare”.

La eveniment au mai participat fiul lui Iuie Darie, Alexandru Darie, actorul George Ivascu, directorul Teatrului Metropolis, unul dintre initiatorii proiectului din Piata Timpului, profesorul Ion Tobosaru, Ileana Stana Ionescu, Mircea Albulescu, cantareata Margareta Paslaru, regizorul Sergiu Nicolaescu, dar si admiratori ai lui Iurie Darie si Marin Moraru.

Pe Aleea Celebritatilor – Walk of Fame din Piata Timpului, din centrul Capitalei, se afla stele ale altor mari personalitati ale culturii romanesti: Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan, Amza Pellea (postum), Maia Morgenstern, Alexandru Tocilescu, Tamara Buciuceanu-Botez, Ileana Stana Ionescu, Sebastian Papaiani, Draga Olteanu-Matei, Mircea Albulescu, Mariana Mihut, Stela Popescu si Ion Caramitru.

547 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger