AcasăNewsActor de la Teatrul Național din Târgu Mureș, găsit mort în casă!

Actor de la Teatrul Național din Târgu Mureș, găsit mort în casă!

Actor de la Teatrul Național din Târgu Mureș, găsit mort în casă! (sursa foto: Facebook)

O informație șocantă zguduie breasla artistică. Un cunoscut actor din Târgu Mureș a fost găsit fără suflare în propriul apartament.

Nu sunt clare deocamdată circumstanțele care au dus la decesul bărbatului, dar se așteaptă ca în urma cercetărilor să se afle cum a sfârșit actorul.

Sergiu Marocico, actor de la Teatrului Național din Târgu Mureş, era în divorţ şi ar fi încălcat ordinul de restricţie obţinut de soţie, mergând la locul de muncă al acesteia, anunță Antena3. Polițiștii mureșeni care s-au deplasat la locuința bărbatului l-au găsit pe actor decedat.

Urmează să se facă o autopsie, pentru a se afla exact cauzele decesului. Se vehiculează ipoteza că actorul și-ar fi luat zilele.

Ce s-a aflat de la poliție

În acest caz, oamenii legii din cadrul IPJ Mureş au anunțat că din primele cercetări nu au fost identificate urme care să indice faptul că bărbatul găsit decedat în locuință ar fi fost victima vreunei infracțiuni. Se fac cercetări pentru a se lămuri toate aspectele ce țin de acest caz, fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

„La data de 7 iunie a.c., polițiștii din Mureș au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că un bărbat din Târgu Mureș a încălcat ordinul de protecție emis de instanță împotriva sa, deplasându-se la locul de muncă al femeii, unde l-ar fi întâlnit și agresat pe partenerul acesteia.

Imediat de la sesizare, au fost demarate activități de verificare pentru depistarea acestuia și luarea măsurilor legale în consecință.

Totodată, la scurt timp, polițiștii au fost sesizați că, de la locuința acestuia, s-ar fi auzit un zgomot.

Polițiști, reprezentanți I.S.U. și un echipaj SMURD s-au deplasat la fața locului, au pătruns în locuință, unde l-au găsit pe bărbatul în cauză, decedat.

Acesta a fost transportat la I.M.L.Târgu Mureș, pentru efectuarea autopsiei, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Totodată, din primele cercetări, nu au fost identificate urme care să indice faptul că acesta ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș”, se menționează într-un comunicat al IPJ Mureş.

author avatar
Andrei Coman