AcasăNewsActiunile boss-ului de la Pro Tv au scazut cu 50%

Actiunile boss-ului de la Pro Tv au scazut cu 50%

Adrian Sarbu a pierdut pe propria mana

Adrian Sarbu, bossul de la Pro TV, s-a ”faultat” singur. El a vandut masiv actiuni ale Grupului CME, ceea ce a dus la scaderea valorii  acestora la jumatate.

Adrian Sarbu a pierdut pe propria mana

Scaderea a fost anuntata cu prilejul prezentarii, intr-un raport al Societe Generale, a situatiei actiunilor Central European Media Enterprises (CME), compania care detine in Romania trustul Pro. In raport se arata ca Adrian Sarbu, presedinte al CME, a incasat aproape 11 milioane de dolari in 2010 si 2011 din vanzarea de actiuni ale companiei.

Acest fapt a influentat in mod negativ increderea investitorilor CME si a contribuit la injumatatirea valorii actiunilor companiei.

author avatar
Arpad Dobre
238 afisari

2 COMENTARII

  1. Mare pacat.. Oricum, raman de parere ca Pro Tv este in topul celor mai bune posturi de televiziune, daca nu cel mai bun!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger