AcasăNewsAcțiune în desfășurare: Containere din Vama Constanța Sud Agigea, luate la puricat

Acțiune în desfășurare: Containere din Vama Constanța Sud Agigea, luate la puricat

O acțiune a comisarilor de la Protecția Consumatorilor, în frunte cu șeful ANPC, Horia Constantinescu, e în plină desfășurare în cursul zilei de joi.

Reprezentanții Comisariatului Județean Constanța s-au oprit în Vama Constanța Sud Agigea și au verificat patru containere intrate în țară. Într-unul din ele, au fost găsite articole de încălțăminte, iar inspectorii au decis să ia probe pentru a vedea dacă se confirmă materialele declarate cu cele ale produselor găsite, răstimp în care marfa a fost indisponibilizată. Alt container conținea lenjerii de pat care, din câte au transmis reprezentanții ANPC, „nu aveau elemente de identificare-caracterizare” și nici etichete care să indice compoziția. Totodată, au fost găsite flori ornamentale și decorațiuni pentru evenimente. În cazul lor, s-a ajuns la concluzia că lipseau elementele de identificare și documentele de calitate.

author avatar
Andrei Coman
114 afisari

1 COMENTARIU

  1. E rumînii proști! Nu mai aduceți nimic în ROMÂNIA prin Constanța! Prin Italia -containerele din China,platiți acolo vama și TVA-ul și veniți cu marfa și facturile de acolo sau din Ungaria.Italia și Ungaria au taxe și TVA mai mic ca ăn România.Așa o s-o suga anafu și statul român la zero încasari!Multinaaționalele conduc pe față guvernul,serviciile și anaf! Vor desființarea firmelor autohtone românești și a concurenței!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger