AcasăNewsAcțiune de proporții într-o localitate din Călărași. Peste 200 de polițiști și...

Acțiune de proporții într-o localitate din Călărași. Peste 200 de polițiști și jandarmi, mobilizați. Ministrul și șeful Gărzii de Mediu, la fața locului – VIDEO

Acțiune de proporții într-o localitate din Călărași. Peste 200 de polițiști și jandarmi, mobilizați. Ministrul și șeful Gărzii de Mediu, la fața locului - VIDEO (foto: captură video)

Descinderi, joi, într-o acțiune ce a scos pe teren un număr impresionant de forțe de ordine. S-a întâmplat într-o localitate din județul Călărași. Însuși ministrul Mediului a fost la fața locului.

Comisari ai Gărzii de Mediu, dar și un număr mare de polițiști și jandarmi au ajuns, joi dimineață, în județul Călărași. ”Acțiune în forță a Gărzii Naționale de Mediu, Politiei și Jandarmeriei la Sărulești-Gară, județul Călărași. Sunt vizate activități pentru identificarea de depozite ilegale de deșeuri și a persoanelor care se ocupă cu activități de comerț ilegal cu deșeuri”, din câte s-a anunțat pe pagina de Facebook a Ministerului Mediului.

Acțiunea de amploare a presupus mobilizarea a nu mai puțin de 180 de jandarmi și 65 de polițiști. De asemenea, nouă echipe, totalizând 21 de comisari de la Garda Națională de Mediu, au participat la controale.

Ministru: Sunt foarte multe arderi ilegale

(foto: captură video)

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a fost prezent personal la fața locului, la fel și Octavian Berceanu, comisarul șef al GNM. ”Este o localitate unde se desfășoară activități ilegale de colectare și sortare, de procesare a deșeurilor. Sunt foarte multe arderi ilegale. Este motivul pentru care această acțiune a fost organizată de Garda de Mediu”, a anunțat oficialul guvernamental aflat la vârful Ministerului Mediului.

”Fără doar și poate există rețele organizate, de crimă organizată în domeniul financiar, în domeniul colectării, în domeniul sortării și aceste rețele trebuie distruse”, a mai declarat Tanczos Barna.

365 afisari

5 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger