AcasăNewsAcțiune de amploare. Se fac percheziții în București și Ilfov. Substanțe psihoactive...

Acțiune de amploare. Se fac percheziții în București și Ilfov. Substanțe psihoactive vândute în zone din centrul Capitalei – FOTO/VIDEO

sursa foto: politiaromana.ro

Poliţiştii şi procurorii DIICOT fac, miercuri, 10 percheziţii în Bucureşti şi în judeţul Ilfov. Sunt vizate persoane suspectate că vindeau o substanţă psihoactivă nouă, în zone din centrul Capitalei. Preţul unei doze era de aproximativ 10 lei – conform anchetatorilor.

Potrivit Poliției Române, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală pun în aplicare, miercuri, 4 octombrie, nu mai puțin de 10 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul București și în județul Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea infracțiunii de efectuare, fără drept, de operațiuni cu substanțe psihoactive.

IGPR: Interacțiunile între dealeri și consumatori, în zone situate în centrul Bucureștiului

sursa foto: politiaromana.ro

S-a reținut că, pe parcursul anului 2023, mai multe persoane bănuite ar fi vândut, în mod repetat, diferite cantități de substanțe psihoactive (Alpha-PHiP substanță psihoactivă nouă, din clasa catinonelor sintetice), cu prețul de aproximativ 10 lei pentru o doză.

Interacțiunile între dealeri și consumatori ar fi avut loc preponderent stradal, în zone situate în centrul municipiului București”, se menționează în comunicatul IGPR.

În acest caz urmează să fie făcute și audieri. Astfel că la sediul central al DIICOT vor fi conduse, pentru audieri, peste 20 de persoane.

IGPR a mai precizat că acțiunea beneficiază de sprijinul jandarmilor din cadrul Direcției Generale de Jandarmerie a Municipiului București și Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei. Și că suportul de specialitate este asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română și Biroul Tehnic și de Criminalistică din cadrul DIICOT.

author avatar
Andrei Coman
184 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger