AcasăNewsAcțiune de amploare, într-un complex comercial din sectorul 1. Incinta, împânzită de...

Acțiune de amploare, într-un complex comercial din sectorul 1. Incinta, împânzită de polițiști. S-au făcut peste 100 de percheziții – VIDEO

Acțiune de amploare, într-un complex comercial din sectorul 1. Incinta, împânzită de polițiști. S-au făcut peste 100 de percheziții - VIDEO (foto: Facebook)

Sute de polițiști au ieșit miercuri, 30 iunie, pe teren. Și, deși au mers la un centru comercial din sectorul 1, unul destul de cunoscut în rândul locuitorilor Capitalei, oprirea lor a avut un scop precis.

Altul decât sperau cei care au standuri acolo sau doar lucrează în respectivul centru comercial – obișnuiți să fie vizitați de oameni aflați în căutare de cămăși, sau, după caz, rochii sau alte obiecte vestimentare.

Concret, a fost vorba despre percheziții de amploare care s-au făcut la respectivul centru comercial.

Unde s-au făcut perchezițiile

”În cursul zilei de astăzi, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București, un număr de aproximativ 400 de polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București pun în executare un număr de 114 mandate de percheziție la punctele de lucru ale unor societăți comerciale din IDM Basarab, centru comercial situat în Sectorul 1, București”, s-a precizat din direcția Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București.

S-au avut în vedere produsele vândute în incinta complexului respectiv, oamenii legii având unele suspiciuni că lucrurile – la propriu- nu ar fi tocmai în regulă. ”În cauză se efectuează cercetări cu privire la comercializarea de mărfuri pirat în scopul distribuirii și punerea în circulație a unor produse purtând o marcă identică ori similară”, menționează aceeași sursă, prin intermediul unei comunicări postate pe pagina de Facebook a Ministerului Public.

440 afisari

1 COMENTARIU

  1. La multinaționale nu puneti 114 mandate de percheziție,in cautare de lucruri nu tocmai curate..că vă paște un transfer! În viața civilă, unde nu știți să faceți nimic! Ați murii de foame! bă milițică! Numerele-s bune, pe bune /în față București în spate Timișoara ! Ce nu cunoști țara? Saluta reglementar și pleaca cu bancnota mea de 130 de dolari..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger