AcasăNewsActiune de amploare, inainte de Sarbatori: Controale la comerciantii de carne din...

Actiune de amploare, inainte de Sarbatori: Controale la comerciantii de carne din tara

Cum au mai ramas doar cateva zile pana la Craciun, iar oamenii se pregatesc deja sa mearga la magazine pentru a cumpara cele necesare prepararii meniului pentru masa de Sarbatori, autoritatile vor sa se asigure ca nu exista probleme.

Ca urmare, politistii, alaturi de reprezentanti ai Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, precum si ai Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor fac, joi, verificari la comercianti de carne si produse din carne atat in Capitala, cat si in restul judetelor.

Actiunea de verificare este menita sa previna evaziunea fiscala. Potrivit IGPR, la verficari iau parte 650 de oameni ai legii, specializati in investigarea criminalitatii economice, precum si 160 de comisari din cadrul ANPR si 85 de experti de la ANSVSA.

De asemenea, sunt verificati si agentii economici care comercializeaza produse specifice acestei perioade de idnaintea Sarbatorilor de iarna. In total, se fac cercetari la peste 850 de agenti economici, anunta sursa mentionata, pentru a se vedea in ce masura respecta regulile de natura economico-financiara.

sursa foto: observator.tv

144 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger