AcasăNewsActiune de amploare a politistilor: peste 80 de perchezitii, suspiciuni de evaziune

Actiune de amploare a politistilor: peste 80 de perchezitii, suspiciuni de evaziune

O operatiune de proportii a politistilor mureseni implica derularea a nu mai putin de 87 de perchezitii la nivelul a 11 judete.

Verificarile vizeaza atat sediile unor firme, cat si locuintele unor persoane suspectate de evaziune fiscala, intr-o cauza in care prejudiciul se ridica, spun reprezentantii IGPR, la peste 2.000.000 de lei. Perchezitiile se fac atat in judetul Mures, cat si in Alba, Arges, Arad, Bistrita-Nasaud, Bacau, Cluj, Ilfov, Iasi, Mehedinti si Neamt si vor fi urmate de audieri, in acest sens fiind emise 16 mandate de aducere.

„Din cercetari au rezultat indicii ca, in perioada 2016 –2018, reprezentantii unei firme din Mures, avand ca obiect de activitate servicii de paza, ar fi stabilit o serie de relatii comerciale fictive, cu 12 societati comerciale banuite a avea un comportament de tip firma fantoma. Acestia sunt banuiti ca ar fi inregistrat in contabilitate facturi fiscale fara continut economic real, beneficiind astfel de deduceri fiscale ilegale, prin care bugetul de stat ar fi fost prejudiciat cu peste 2.000.000 de lei”, anunta IGPR intr-un comunicat.

189 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger