AcasăNewsActiune de amploare: 28 de perchezitii, inclusiv in Capitala, si 16 audieri

Actiune de amploare: 28 de perchezitii, inclusiv in Capitala, si 16 audieri

Oamenii legii au iesit pe teren, inca de la primele ore ale zilei, pentru a face verificari intr-un caz in care suspiciunile se centreaza asupra unor posibile fapte de evaziune si complicitate la evaziune fiscala.

La nivel de cifre, sunt 28 de perchezitii in Capitala si in sapte judete -Arges, Valcea, Gorj, Neamt, Iasi, Dambovita, Mehedinti. Se fac verificari la domiciliile unor persoane fizice, dar si la sediile unor firme si la punctele de lucru ale acestora din urma. Dupa ce actiunea din teren se va fi incheiat, oamenii legii vor trece la audieri, in acest sens urmand ca 16 oameni sa dea explicatii in fata anchetatorilor.

Pana la momentul de fata, reprezentantii IPJ Arges au transmis ca din cercetarile facute in dosarul penal de fata s-a ajuns la concluzia ca in intervalul 2014 – august 2015, „administratorul unei societati comerciale din Stefanesti, judetul Arges, ar fi evidentiat in actele contabile achizitii fictive de marfuri de la societati comerciale de tip fantoma”, pagubind statul, din cate spun politistii, cu aproape 1.025.000 de lei.

author avatar
Cristina Stefan
246 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger