AcasăNewsACL Cluj depune plangere penala impotriva lui Victor Ponta

ACL Cluj depune plangere penala impotriva lui Victor Ponta

Daniel Buda, unul dintre liderii Aliantei Crestin Liberale Cluj, a anuntat ca va fi depusa o plangere penala impotriva premierului Victor Ponta.

Daniel Buda il acuza pe Victor Ponta de proasta organizare a alegerilor prezidentiale din Diaspora si sustine ca premierul trebuie sa plateasca atat politic, cat si penal.

Liderul ACL Cluj sustine ca exista zeci de mii de romani din strainatate care n-au putut sa-si exercite dreptul la vot, iar Victor Ponta se face vinovat de „impiedicare a exercitarii drepturilor electorale”.

Daniel Buda spune ca oamenii din Diaspora nu au putut vota pentru ca au fost prea putini angajati ai Consulatelor pusi la dispozitia oamenilor pentru a completa procesele-verbale sau pentru ca nu au fost suficiente stampile ori buletine de vot.

„Cer demisia de indata a lui Victor Ponta din fruntea Guvernului. Nu are capacitatea de a gestiona eficient treburile tarii si problemele care tin de candidatura sa intre turul intai si turul doi. Primul tur a fost o mostra de incompetenta a organizarii in diaspora, si nu numai. ACL Cluj va depune plangere penala impotriva lui Victor Ponta pentru savarsirea infractiunii de impiedicare a exercitarii drepturilor electorale, care se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani”, a declarat Daniel Buda.

author avatar
Cristi Ionita
143 afisari
Zenville

Ultimele știri

Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor

Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic de medicii Spitalului „Foișor” din București, unde este internat actorul în vârstă de 88 de ani. Starea sa...

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...
proger