AcasăNewsACL Cluj depune plangere penala impotriva lui Victor Ponta

ACL Cluj depune plangere penala impotriva lui Victor Ponta

Daniel Buda, unul dintre liderii Aliantei Crestin Liberale Cluj, a anuntat ca va fi depusa o plangere penala impotriva premierului Victor Ponta.

Daniel Buda il acuza pe Victor Ponta de proasta organizare a alegerilor prezidentiale din Diaspora si sustine ca premierul trebuie sa plateasca atat politic, cat si penal.

Liderul ACL Cluj sustine ca exista zeci de mii de romani din strainatate care n-au putut sa-si exercite dreptul la vot, iar Victor Ponta se face vinovat de „impiedicare a exercitarii drepturilor electorale”.

Daniel Buda spune ca oamenii din Diaspora nu au putut vota pentru ca au fost prea putini angajati ai Consulatelor pusi la dispozitia oamenilor pentru a completa procesele-verbale sau pentru ca nu au fost suficiente stampile ori buletine de vot.

„Cer demisia de indata a lui Victor Ponta din fruntea Guvernului. Nu are capacitatea de a gestiona eficient treburile tarii si problemele care tin de candidatura sa intre turul intai si turul doi. Primul tur a fost o mostra de incompetenta a organizarii in diaspora, si nu numai. ACL Cluj va depune plangere penala impotriva lui Victor Ponta pentru savarsirea infractiunii de impiedicare a exercitarii drepturilor electorale, care se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani”, a declarat Daniel Buda.

author avatar
Cristi Ionita
143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger