AcasăNewsAchitatul Horia Georgescu vrea răspunsuri

Achitatul Horia Georgescu vrea răspunsuri

Fostul șef al ANI vrea adevăruri complete

Horia Georgescu, fostul șef al ANI,  este la un pas de a detona o adevărată bombă în Justiție. După ce a fost arestat din sediul instituției, încătușat cu mâinile la spate și scos de DNA în fața camerelor de luat vederi, a fost achitat definitiv de toate instanțele pentru că faptele din rechizitoriu nu există. Acesta începe să pună, însă, o serie de întrebări despre acea perioadă.

Fostul șef al ANI vrea adevăruri complete

Într-un interviu, Georgescu a povestit că de la începutul acelor zile în care i s-a deschis dosarul a avut întrebări și că i s-a părut că acea cauză a avut ”un parcurs ciudat”. Fostul șef al ANI spune că știa cum stăteau la acel moment lucurile în sistem și că avea informații că procurorii erau obligați să fabrice dosare fără probe, la comandă. ”Cauza în care am fost trimis în judecată era despre o atribuție pe care nu o aveam și care nu trebuia să fie prevăzută în legislație”, începe Georgescu seria ciudățeniilor . Mai mult, Georgescu spune că experții independenți desemnați de instanța de judecată au stabilit faptul că prejudiciul invocat de procurorii DNA în cazul ANRP a fost de fapt o eroare a ”specialiștilor” din DNA. El le cere acum procurorilor și celor care au făcut acest dosar să spună adevărul despre cum a fost făcut filă cu filă dosarul și care a fost miza din ”spatele pieselor de șah care trebuiau să cadă”. La vremea respectivă, Horia Georgescu prin Agenția Națională de Integritate l-a acuzat pe actualul președinte Kalus Iohannis că ar fi fost incompatibil, pe vremea când era primar al Sibiului, deoarece deținea și funcții de reprezentant al Municipiului Sibiu în Adunarea Generală a Acționarilor. În ianuarie 2015, un complet de la instanța supremă a decis că șeful statului nu a fost incompatibil.

author avatar
Ramona Feraru
1.729 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ce raspunsuri mai vrei ?Nu i clar cine te a bagat in rahatul asta Iohanus ,el te a bagat Doar te a intrebat atunci la acea sindrofie cum de mai est liber Ai indraznit sa l acuzi ca este incompatibil .La ce trebuia sa te astepti de la scarbosenia asta vanduta ,de la un curdefer amantul lui Pohontu vanatorul criminal ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger