Cauta

Aceste echipamente HoReCa nu trebuie sa lipseasca din bucataria restaurantului pe care il conduceti!

Pentru a le oferi clientilor cele mai bune mancaruri, este nevoie ca o bucatarie profesionala sa fie dotata cu echipamente performante de ultima generatie. Investitiile facute in produse de calitate, provenite de la branduri de top pe plan international, isi dovedesc rapid utilitatea si au un rol insemnat in atragerea si fidelizarea clientilor.

Daca sunteti proprietarul sau administratorul unui restaurant, al unei cantine sau al oricarui alt tip de unitate de alimentatie publica, trebuie sa stiti care sunt acele echipamente HoReCa ce nu pot lipsi din bucatarie. Aceste informatii va vor permite sa faceti achizitii inspirate si sa ii oferiti propriei afaceri un impuls decisiv spre dezvoltare.

Cele mai importante echipamente HoReCa intr-o bucatarie profesionala

In pregatirea unor mancaruri de calitate, conteaza fiecare etapa, fiind important ca procesul de preparare sa se desfasoare, in permanenta, la cele mai inalte standarde de calitate. Pentru a indeplini acest obiectiv, este nevoie de o serie de dotari esentiale, dupa cum urmeaza:

Daca achizitionati toate aceste produse din magazinul online Fresco.ro, veti beneficia, pe langa garantia calitatii oferita de cei mai apreciati producatori pe plan international, de servicii complete, de la consultanta si proiectare la livrare, montaj, training si servicii post-livrare. Cumparati echipamente HoReCa de la cei mai buni si afacerea dumneavoastra va avea, fara indoiala, de castigat!

 

 

 

 

 

 

 

Ultimele stiri

  • S-a dat drumu’ la bombardieri! Niciun sezon estival fără teribilişti blocaţi cu bolizii în nisip, la mare, la Eforie Nord. Ce amendă a primit (VIDEO)
  • Emoţii şi în Armenia! Elicopterul care îl transporta pe premierul Nikol Paşinian, aterizare de urgenţă
  • Circ la Cernavodă! Primarul ar fi fost bătut în plină stradă de un preot și de o femeie (VIDEO)
  • Reacţia lui Marcel Ciolacu în dosarul Coldea – Dumbravă: „Partidul principal al penalilor a devenit USR”
  • Val de companii străine care deschid afaceri în România, atrase de măsurile și investițiile susținute de PSD
  • Nicușor Dan recunoaște că e incapabil să rezolve problemele din Capitală. Traficul și apa caldă, peste alte două mandate
  • Incident aviatic cu un avion Tarom. Aeronava s-a întors pe aeroportul din Paris!
  • România se implică puternic pe front. Decizia cu efect direct asupra tancurilor Abrams ne poate transforma într-o ţintă
  • Cum se apără Florian Coldea după ce a dat 15 ore „cu subsemnatul” la DNA. Fostul general SRI, plasat sub control judiciar!
  • Horoscop – sâmbătă, 25 mai 2024. Toate zodiile au parte de schimbări în bine, dar sub aspecte diferite
  • Exit mobile version