AcasăNewsAccidentul in care a fost implicata cisterna cu acid sulfuric, in atentia...

Accidentul in care a fost implicata cisterna cu acid sulfuric, in atentia procurorilor

Evenimentul rutier in urma caruia soferul unei autocisterne incarcate cu acid sulfuric a pierit este investigat de catre procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Campina.

Se fac cercetari in privinta mai multor aspecte ce tin de accidentul ce a avut loc pe DN 1, in apropiere de orasul prahovean Campina, pe sensul catre Brasov, aspecte care includ fapte de ucidere din culpa, distrugere din culpa, dar si „neluarea din culpa a masurilor de securitate şi sanatate in munca”, din cate mentioneaza, joi, reprezentantii Ministerului Public.

Accidentul in urma caruia soferul a murit, dupa ce ansambul de vehicule (o autoutilitara ce tracta o semiremorca) la volanul caruia se afla a lovit separatorii de beton montati pe DN 1, pentru delimitarea sensurilor de mers, iar apoi a iesit de pe sosea, rasturnandu-se, a avut loc in noaptea de marti spre miercuri, in jurul orei 3.

La fata locului au fost facute primele verificari, care au indicat faptul ca dupa ce autoutilitara s-a rasturnat, desi la bord a avut loc un incendiu, focul nu a afectat nici incarcatura transportata si nici nu s-au constatat scurgeri de gaze, desi in urma impactului a fost fisurata o teava de transport gaze.

Va reamintim faptul ca, imediat dupa ce au ajuns in zona accidentului, reprezentantii ISU Prahova au pus in practica mai multe masuri prin care s-a delimitat perimetrul, in vederea evitarii oricarui risc la adresa populatiei. De asemenea, circulatia in zona a fost afectata, fiind deviata, prin Campina, mai multe ore.

sursa foto: Facebook/ISU Prahova

151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger