AcasăNewsAccidentul de pe lacul Snagov. E oficial: Tanarul conducator al uneia dintre...

Accidentul de pe lacul Snagov. E oficial: Tanarul conducator al uneia dintre barci era baut

Un prim rezultat in cazul anchetei desfasurate cu scopul de a elucida cauza care a dus la producerea accidentului nautic a fost dat publicitatii marti.

In conditiile in care se vehiculase, inca de la cateva ore de la producerea tragediei, ca unul dintre cei doi barbati care conduceau barcile implicate in accidentul de zilele trecute, de pe lacul Snagov, in urma careia un om a murit, ar fi fost baut in momentul in care s-a produs nenorocirea, rezultatul testului indica faptul ca tanarul a avut o alcoolemie de 0, 85% mg/l, conform b1.ro.

Se speculeaza ca tanarul in cauza-despre care presa a scris ca este fiul unui milionar cu resedinta in Snagov -ar fi fost cel care a condus ambarcatiunea care s-a lovit de cealalta barca. In urma coliziunii violente, produse in cursul noptii de sambata spre duminica, un om a fost dat disparut, pentru ca ulterior sa fie gasit fara viata de scafandri. Este vorba despre un barbat de circa 60 de ani. Totodata, o femeie a ajuns la spital in coma, iar alte persoane au ajuns la unitati medicale din Capitala, cu rani multiple, unele la picioare.

203 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger