AcasăNewsAccidentul de la 2 Mai. Tatăl tinerei ucise: „Am dorit de la...

Accidentul de la 2 Mai. Tatăl tinerei ucise: „Am dorit de la prima înfăţişare să-l văd pe cel care mi-a omorât copilul” – VIDEO

sursa foto: cugetliber.ro

Tatăl Robertei, tânăra ucisă în accidentul de la 2 Mai, provocat de Vlad Pascu, vara trecută, a ajuns, joi, la Judecătoria Mangalia, unde are loc un nou termen în proces.

Înainte de a intra în sediul instanței, unde are loc termenul de judecată, la care a fost adus și Vlad Pascu, tatăl tinerei a stat de vorbă cu presa.

Și a mărturisit că vrea să se uite în ochii celui care i-a omorât copilul, să vadă dacă are vreo remuşcare. Tatăl tinerei a fost întrebat dacă e pregătit să dea ochii cu Vlad Pascu.

„Bineînțeles. Mi-am dorit de la prima înfăţişare să-l văd pe cel care mi-a omorât copilul”, a spus bărbatul.

„Vreau să-i văd ochii, dacă are vreo remușcare”

Întrebat dacă îi va transmite ceva, în cazul în care va avea ocazia, tatăl Robertei a răspuns scurt.

„Nu cred că merită așa ceva. Nu, sincer, nu cred că merită. Absolut nimic. Dar vreau să-i văd ochii, dacă are vreo remușcare, dacă… orice”, a spus acesta.

El a mai afirmat că vrea ca noua judecătoare din dosar să judece corect şi să se aplice legea. „Să aplice legea! Scuze, nu-mi doresc nimic altceva! Să aplice legea! (…) Vreau să judece corect și să se aplice legea, să se schimbe încadrarea”, a mai declarat tatăl tinerei ucise în accidentul de la 2 Mai, întrebat fiind de jurnaliști ce așteptări are de la noul magistrat.

Citiți și: Tatăl Robertei, fata ucisă de şoferul drogat la 2 Mai, mesaj tranşant către Miruna Pascu: „Să înceteze cu influența, cu banii către diverși procurori”

Răsturnare de situaţie în dosarul „2 Mai”. Ultima mişcare a lui Vlad Pascu îi aduce acestuia o reducere a pedepsei

Accidentul cumplit, în urma căruia Roberta și Sebastian au murit, iar alți trei tineri au fost răniți, a avut loc în august 2023. Vlad Pascu a condus un autoturism pe DN 39, iar în apropiere de 2 Mai, a intrat într-un grup de pietoni. În urma impactului, doi tineri şi-au pierdut viaţa şi alţi trei au fost răniţi.

Vlad Pascu a fugit de la locul accidentului şi a fost găsit apoi de poliţişti în Vama Veche. Tânărul șofer a fost trimis în judecată, în luna octombrie, pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

author avatar
Andrei Coman