AcasăNewsAccidentul de autocar din Italia: Bilantul tragediei a ajuns la 38 de...

Accidentul de autocar din Italia: Bilantul tragediei a ajuns la 38 de morti (VIDEO)

O excursie s-a incheiat tragic pentru 38 de persoane – inclusiv cativa copii -aflate intr-un autocar care s-a prabusit intr-o rapa, in apropiere de Avellino, in regiunea italiana Campania.

In momentul producerii tragediei, in autobuzul ajuns in prapastie se aflau circa 50 de oameni, care se intorceau la Napoli, dupa un pelerinaj. Din motive necunoscute inca, autocarul a ajuns sa zboare de pe sosea si sa ajunga intr-o rapa adanca de cateva zeci de metri.

Imaginile surprinse la scurt timp de la producerea nenorocirii sunt greu de privit: autovehiculul de transport s-a transformat intr-un morman de fiare, in preajma caruia se aflau trupurile celor care si-au pierdut viata in urma cumplitului accident. Pana la aceasta ora, bilantul victimelor pentru care medicii nu au mai putut face nimic pentru a le salva a ajuns la 38 de persoane. Conform BBC, alte 12 au fost ranite, cinci dintre turistii salvati dintre fiarele contorsionate fiind copii. Ranitii au fost dusi de urgenta la spitalele din apropierea locului accidentului, pentru investigatii suplimentare si ingrijiri de specialitate.

Politia locala a demarat o ancheta pentru a stabili cum a avut loc accidentul produs duminica noapte. Se iau in considerare mai multe ipoteze, printre care viteza excesiva, dar si probabilitatea ca unul dintre cauciucurile autocarului sa se fi spart, ceea ce ar fi facut ca soferul sa piarda controlul asupra directiei. Potrivit sursei citate, conducatorul autocarului a murit in accident. Asa ca anchetatorii se bazeaza pe declaratiile martorilor, dar si pe expertiza tehnica.

[youtube]I0iSIRFVGtE[/youtube]

[youtube]j5FzW_KSjlk[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
340 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger