AcasăNewsAccidentul CUMPLIT de la Cluj a fost prins pe camere. Cum intră...

Accidentul CUMPLIT de la Cluj a fost prins pe camere. Cum intră tânărul de 25 ani cu 180 km/h în stâlpii de pe trotuar (VIDEO)

Accidentul groaznic din Cluj-Napoca a fost prins pe camerele de supraveghere din oraş. În urma acestuia, un tânăr de 25 de ani care conducea cu viteză, a murit după ce a intrat cu mașina într-un stâlp.

Bolidul a fost pur și simplu distrus în urma impactului. Accidentul a avut loc în jurul orei 6 dimineața Tânărul care se afla la volanul mașinii circula dinspre centru spre cartierul Mănăștur.

A pierdut controlul volanului

Pe imagini se vede cum autoturismul condus de tânărul de 25 de ani vine cu viteză dinspre centru spre cartierul Mănăștur. Potrivit unor surse, șoferul avea 180 km/h în momentul producerii accidentului.

La un moment dat, tânărul pierde controlul volanului și intră cu mașina într-un stâlp de pe marginea drumului. Impactul a fost atât de puternic încât motorul mașinii a zburat la câțiva metri și a luat foc.

Tânărul de 25 de ani care a murit în accidentul de pe Calea Moților absolvise Facultatea de Drept.

Salvatorii l-au găsit mort, în maşină

Martorii spun că acesta avea viteză mare, ar fi avut 180 de kilometri la oră. Imediat la fața locului s-au deplasat 2 autospeciale, precum și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă, iar ulterior în sprijin a venit și o autospecială cu modul de descarcerare.

În momentul în care pompierii au ajuns la fața locului, aceștia au găsit un autoturism puternic avariat. Înăuntru se afla un bărbat încarcerat, care prezenta leziuni incompatibile cu viața, drept urmare, nu s-a mai putut aplica manevrele de resuscitare.

Misiunea pompierilor s-a încheiat. Traficul a fost blocat câteva zeci de minute.

author avatar
Andrei Ștefan
1.217 afisari

28 COMENTARII

    • Eu am servit asa ceva de mai multe ori…e senzatia suprema sa vezi cum creste viteza asa de capul ei.Si dupa cateva secunde…..booooom…esti varza

  1. Plânge careva după el? Bine că nu a intrat într-o stație plină cu oameni, spre exemplu. Sau într-un microbuz care transporta școlari.
    Așa, a scăpat lumea de-un idiot.

  2. Selectia naturala. O ocazie cand prostia nu se va transmite la generatia urmatoare. Bine ca s-a intamplat asa.

  3. asta e mai mult material pentru „liveleaks”…….
    (e caz de auto-profanare de cadavru)

  4. Selectia naturala isi merita soarta si sigur era drogat ,Clujul este nr 1 in Ro la drogati

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger