AcasăNewsAccidente in lant si cozi infernale pe Autostrada Soarelui: Ziua libera le-a...

Accidente in lant si cozi infernale pe Autostrada Soarelui: Ziua libera le-a luat mintile soferilor care goneau spre mare

Drumul spre mare le-a dat mari batai de cap soferilor

Soferii care au plecat, joi,  fericiti, spre mare, au fost la un pas de criza de nervi, din cauza traficului infernal si a unor accidente in lant comise de niste petrecareti grabiti.

Drumul spre mare le-a dat mari batai de cap soferilor

Primul accident produs joi pe Autostrada Soarelui a avut loc la kilometrul 89 si nu s-a soldat cu victime, cu toate ca sase masini au fost avariate. Agentii de la Politia Rutiera cred ca evenimentul s-a produs din cauza unui sofer care a franat brusc, fapt ce a dus la o ciocnire in lant, intrucat nu a fost pastrata distanta regulamentara dintre autovehicule.

Imagini surprinse de elicopterul Politiei

Dupa nici o ora, la doar cativa kilometri, alte patru masini s-au ciocnit, in urma impactului un barbat fiind ranit si transportat la spital. Un alt accident in lant s-a produs si in jurul orei 12.30, in eveniment fiind implicate cinci autoturisme si un autocar. Mai multe persoane au fost ranite, printre aceste aflandu-se un copil de doi ani si un adolescent de 18.

imagini surprinse de elicopterul Politiei

Astfel, din cauza unor soferi imprudenti, sute de masini care se indreptau spre litoral au ramas blocate in trafic, miscandu-se cu viteza melcului.  Cu toate ca politistii au incercat sa fluidizeze traficul, eforturile au fost zadarnice, circulandu-se in coloana pe mai multi kilometri.

[youtube]YVzwskTQ0H0[/youtube]

author avatar
Dan Bratu
367 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger