AcasăNewsAccidente în lanț la Complexul Energetic Oltenia! Un bolovan uriaș s-a prăbușit...

Accidente în lanț la Complexul Energetic Oltenia! Un bolovan uriaș s-a prăbușit la Cariera Roșiuța, chiar lângă muncitori

ce olteniaAccidente în lanț la Complexul Energetic Oltenia! Un bolovan uriaș s-a prăbușit la Cariera Roșiuța, chiar lângă muncitori

Un perete uriaș de piatră s-a prăbușit la Cariera Roșiuța, chiar lângă muncitori. Oamenii s-au refugiat în ultima clipă și se tem să se mai întoarcă la muncă.

Incidentul a avut loc la cariera de cărbune Roșiuța din cadrul companiei energetice CE Oltenia, în timp ce minerii executau lucrări de reparații.

Peretele de piatră avea câțiva zeci de metri înălțime

Un perete de câțiva zeci de metri înălțime, din zona de lucru a excavatorului 04 de la Cariera Rosiuța, a fost calamitat. Bucăți s-au desprins și au căzut peste banda excavatorului.

Echipa a fost obligată să oprească lucru și să urmărească cum întregul perete s-a crăpat și a luat-o a vale pe bucăți spre utilajul aflat la baza acestuia.

Este imposibil să se mai lucreze în zonă, iar calamitatea s-ar datora solului îmbibat de apa și a felului în care s-a excavat în zona respectivă.

Din fericire, nu au existat victime în urma acestui incident.

author avatar
Andreea Vlad
240 afisari

1 COMENTARIU

  1. Atunci desfiintati Complexul ,bai rahati de presa.Nu asta vi s-a ordonat de catre stapani?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger