AcasăNewsAccidente groaznice petrecute pe litoral. Doi oameni, mutilati pe viata!

Accidente groaznice petrecute pe litoral. Doi oameni, mutilati pe viata!

Noaptea de miercuri spre joi a fost una de cosmar pentru doi oameni din Constanta, care au ramas cu sechele pe viata, dupa ce au fost implicati in doua accidente de circulatie.

Un barbat de 32 de ani a ramas fara ambele picioare din cauza unui constantean nechibzuit, de-o seama cu el, care s-a urcat beat la volan.

Conform reporterntv.ro, soferul circula cu viteza si serpuit pe bulevardul Aurel Vlaicu, din Constanta, in momentul in care a intrat cu masina intr-o autoutilitara in care se aflau mai multi oameni care trasau marcaje rutiere pe sosea.

Victima, aflata in autoutilitara, a fost prinsa ca intr-o menghina intre cele doua masini, iar fortele de ordine care au intervenit au avut nevoie de colegii de la descarcerare.

Barbatul de 32 de ani a fost transportat de urgenta la spital, cu picioarele zdrobite, iar medicii nu au mai avut ce face fiind obligati sa-i amputeze picioarele pentru a-i salva viata.

Victima, care va ramane pe viata intr-un scaun cu rotile, este din Pitesti si venise pe litoral in cautarea unui job care sa-i permita sa-si intretina sotia si cei doi copii.

Aceeasi sursa citata precizeaza ca un alt sofer nechibzuit, aflat in stare de ebrietate, a produs un accident groaznic, in noaptea de miercuri spre joi, in statiunea Eforie Sud.

Acesta a lovit in plin o femeie, care a ajuns in stare grava la spital. Si in acest caz medicii sustin ca victima va ramane mutilata pe viata.

sursa foto: cugetliber.ro

author avatar
Cristi Ionita
556 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger