AcasăNewsAccident violent în Brașov. 4 morți, după ce un TIR și o...

Accident violent în Brașov. 4 morți, după ce un TIR și o mașină s-au izbit puternic

accidentAccident violent în Brașov. 4 morți, după ce un TIR și o mașină s-au izbit puternic

Un accident grav a avut loc vineri dimineață, în județul Brașov, la ieșirea din localitatea Rotbav spre Măieruș. Patru persoane au murit după ce un autoturism și un TIR s-au izbit puternic.

Accidentul a fost anunțat de Centrul INFOTRAFIC, care a informat șoferii asupra unor restricții de trafic pentru aproximativ 30-40 de minute.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 13 Brașov-Sighișoara, la kilometrul 22, la ieșire din localitatea Rotbav, județul Brașov, a avut loc o coliziune frontală între un autoturism și un autocamion. În urma impactului patru persoane au murit.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 13 Brașov-Sighișoara, la kilometrul 22, la ieșire din localitatea Rotbav, județul Brașov, a avut loc o coliziune frontală între un autoturism și un autocamion, eveniment soldat cu decesul a 4 persoane. Traficul rutier restricționat pe sensul către Brașov pentru a permite intervenția echipelor specializate și pentru efectuarea cercetării la fața locului. Se estimează reluarea normală a circulației în 30-45 de minute”, a fost mesajul transmis de instituție.

Traficul rutier restricționat pe sensul către Brașov pentru a permite intervenția echipelor specializate și pentru efectuarea cercetării la fața locului. ISU Brașov precizează că două dintre victime erau încarcerate.

Momentan, cauza exacta a producerii accidentului nu se cunoaște, dar ar putea fi vorba de o adormire la volan sau de o depășire neregulamentară.

author avatar
Andreea Vlad
208 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger