AcasăNewsACCIDENT tramvai Pasajul Lujerului: Calatorii, preluati de o linie speciala de autobuze

ACCIDENT tramvai Pasajul Lujerului: Calatorii, preluati de o linie speciala de autobuze

ACCIDENT de tramvai, joi dimineata, in Pasajul Lujerului. In urma coliziunii celor patru tramvaie de pe linia 41, cel putin 37 de persoane au fost ranite si au ajuns la spital. Pana la deblocarea circulatiei tramvaiului 41, calatorii vor fi preluati de o linie speciala de autobuze, a precizat purtatorul de cuvant al RATB, Brandusa Raeceanu.

(foto: ratb.stfp.net)

Linia de tramvaie 41 face legatura intre cartierul Ghencea si Piata Presei Libere, fiind una dintre cele mai utilizate rute din Capitala. Zilnic, peste 6.000 de persoane circula, in fiecare ora cu tramvaiele liniei 41, in momentele cele mai aglomerate ale zilei.

Cel putin 37 de persoane au fost ranite, trei dintre acestea grav, in urma accidentului din Pasajul Lujerului, din Capitala, in care au fost implicate patru tramvaie ale luniei 41. Victimele au fost transportate de urgenta la spital cu mai multe ambulante, dar au fost cazuri in care ranitii au ales sa mearga la spital cu autoturismele rudelor sau chiar cu taxiuri.

ACCIDENT in Pasajul Lujerului: Coliziunea tramvaielor 41, considerata “accident colectiv de munca” -VIDEO

ACCIDENT in Pasajul Lujerului: Zeci de raniti dupa ce patru tramvaie ale liniei 41 s-au lovit!

ACCIDENT Pasaj Lujerului – RATB: Tramvaiele liniei 41 circulau la distanta mica, vatmanii nu au putut evita coliziunea

Accidentul soldat cu 37 de raniti, trei dintre acestia fiind in stare grava, a avut loc dupa ce un tramvai al liniei 41 s-a defectat in pasaj. Un altul care circula in spate nu a putut frana la timp si l-a lovit. Alte doua tramvaie care circulau in spate s-au lovit de acesta din urma, doua dintre tramvaie sarind de pe sina.

726 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger