AcasăNewsAccident tragic provocat de un bărbat cercetat pentru viol: doi oameni au...

Accident tragic provocat de un bărbat cercetat pentru viol: doi oameni au murit. O altă persoană – în stare gravă la spital!

smurd

Un accident şocant de circulaţie a avut loc pe raza comunei Poienarii Burchii, sat Cărbunaru, unde un bărbat în vârstă de 43 de ani în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DJ 101A, din direcția Poienarii Burchii către Șirna, la un moment dat, ar fi pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 21 de ani.

În urma accidentului a rezultat decesul ambilor conducători auto și vătămarea corporală a unui pasager de 19 ani, fiind preluat de elicopterul SMURD.

Bărbatul de 43 de ani, cercetat într-un dosar penal de viol

Considerat vinovat pentru accident, bărbatul de 43 de ani era cercetat într-un dosar penal de viol (ar fi violat o minoră, în vârstă de 13 ani). Anterior eventimentului, barbatul ar fi transmis familei sale mesaje suicidale.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

author avatar
Andrei Ștefan
358 afisari

3 COMENTARII

  1. Ne-am de tampiti. Violatori, pedo, nebuni ca circula ca tembelii.
    Sunt suboameni buni, dar aceia prefera sa nu facă nimic ba dimpotrivă deși au prin jur neamuri din astea de le plac copiii știu și se fac ca nu văd
    Cel mai mare număr de femei traficate in bordeluri ilegale din Europa, asta înseamnă ca barbatii romani nu merita nicio femeie.
    Ca ei ori abuzează și profita de pe urma româncelor, ori se fac ca nu văd, niște lasi asta sunteți și știu ca o sa îmi iau înjurături, dar cifrele și realitatea demonstrează ca am dreptate

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger