AcasăNewsAccident terifiant la Tecuci! Soț și soție, spulberați pe trecerea de pietoni...

Accident terifiant la Tecuci! Soț și soție, spulberați pe trecerea de pietoni (VIDEO)

accidentAccident terifiant la Tecuci! Soț și soție, spulberați pe trecerea de pietoni (VIDEO) / foto: Monitorul de Galati

Un accident șocant a avut loc miercuri, 16 iunie, pe o trecere de pietoni din Tecuci: două persoane au fost lovite în plin, când traversau strada.

Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere, iar imaginile au un puternic impact emoțional.

Cele două persoane, o femeie de 47 de ani și un bărbat în vârstă de 50 de ani, traversau strada pe o trecere de pietoni, când au fost loviți de o mașină, care a venit în viteză pe prima bandă de circulație. Șoferul în vârstă de 26 de ani ar fi scăpat mașina de sub control, potrivit presei locale.

Victimele sunt în afara oricărui pericol

Martorii la accident au sunat rapid la 112, iar la fața locului a sosit ambulanța, dar și echipajele de poliție. Cele două victime au fost transportate de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Femeia a suferit un atac de panică, iar soţul ei a suferit mai multe traumatisme. Este însă stabil și conştient, potrivit monitoruldegalati.ro.

Între timp, poliția din Galați a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, au declarat reprezentanții IPJ Galați. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. De asemenea, cercetările în acest caz continuă.

author avatar
Andreea Vlad
338 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger