AcasăNewsAccident teribil, pe DN 13: un om a murit si alti patru...

Accident teribil, pe DN 13: un om a murit si alti patru au fost raniti

Clipe de groaza pentru persoanele aflate in mai multe autovehicule implicate intr-o coliziune violenta, dar si scene greu de privit pentru martorii la accidentul produs in aceasta dupa-amiaza de vineri.

Din primele informatii, accidentul a avut loc pe DN 13 – care a ajuns sa fie considerat drept un adevarat „drum al mortii” – la intrarea in localitatea Feldioara, pe sensul dinspre orasul Brasov.

Odata ce accidentul a fost anuntat la 112 si avand in vedere amploarea coliziunii, la locul dezastrului au intervenit de urgenta mai multe echipaje de la Ambulanta, Pompierii, dar si Descarcerarea.

Din cate a precizat purtatorul de cuvant al ISU Brasov, intr-o interventie telefonica la postul B1 TV, in accident au fost implicate doua TIR-uri, dar si trei autoturisme, acestea din urma fiind „practic zdrobite” in urma impactului. Sunt cinci victime. Din pacate, s-a constatat decesul unei persoane. Un alt pasager a fost descarcerat, fiind in „stare foarte grava”, cu lovituri la cap, si avand nevoie sa fie intubat, din cate a mentionat reprezentantul ISU. Celelalte trei persoane au ajuns pe mana medicilor, insa toate sunt constiente, urmand sa fie evaluate de cadrele medicale.

Cauzele producerii accidentului nu se cunosc momentan, insa cu siguranta ele vor fi elucidate in cadrul unei anchete.

author avatar
Cristina Stefan
160 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger