AcasăNewsAccident teribil la Eforie. Doi tineri aflați pe o saltea, spulberați de...

Accident teribil la Eforie. Doi tineri aflați pe o saltea, spulberați de un jetski/Apelul mamei băiatului rănit grav

Foto cu caracter ilustrativ/sursa foto: spynews.ro

Doi tineri – un băiat și o fată – care se aflau pe o saltea gonflabilă, în zona Plajei Belona din Eforie Nord, au fost spulberaţi de un jetski. În urma accidentului, ce a avut loc recent, băiatul a fost dus la spital.

Tânărul a fost resuscitat pe plajă, fiind în stare gravă la spital, unde a fost operat, potrivit news.ro.

Incidentul s-a produs vineri, în zona Plajei Belona din Eforie Nord. Mama unuia dintre tinerii implicați a relatat pe Facebook ce s-a întâmplat.

Tânărul rănit, internat la spitalul județean

sursa foto: news.ro

„2 tineri (un băiat şi o fată) care se plimbau pe salteaua gonflabilă trasă de un jetski au fost spulberaţi de un alt jetski. Ca urmare, unul dintre cei doi tineri este internat la Spit. Judeţean după un traumatism cu coaste fracturate şi hemopneumotorax operat în curs de drenare”, a scris, pe rețeaua de socializare, mama băiatului rănit.

Femeia își pune speranța că dacă ar fi putut fi martori care să fi filmat incidentul, imaginile ar putea ajuta la scoaterea la lumină a întregii situații. Concret, femeia îi roagă pe internauţi să-i trimită imagini cu incidentul, scriind că „este cel puţin straniu că nimeni nu este interesat sa facă public un incident de o asemenea gravitate”.

Mama tânărului: „A fost resuscitat pe plajă”

Răspunzând unor comentarii, pe aceeași rețea de socializare, aceasta explică faptul că fiul său era cu prietena pe salteaua gonflabilă când au fost loviţi.

„Tânărul implicat este fiul meu! A fost resuscitat pe plajă şi adus la UPU Spitalul Judetean cu ambulanţa SMURD”, a mai precizat femeia, conform sursei citate.

author avatar
Andrei Coman
589 afisari

12 COMENTARII

  1. fara filmari, mai exista justitie?
    justitia aia facuta de securisti…

  2. La fel ca trotinetele electrice, de ce nu se interzic jetskiurile (in afara de cele de interventie) ???????

  3. Bai chitac, nu vrei sa iti iei in bot si tu un jet-sky din asta, de neam prost ca tine ? daca da, ce ce da, si daca nu, de ce nu ? Ha ha ha 🙂

  4. Cum sa le interzica ,bre, cu ce se mai da in stamba noua clasa de mijloc a Romaniei ,adulatorii cocalari ai lui Gheboasa?Apropo ,cand s-au interzis trotinetele ca sunt pline strazile de ele de la copii de cativa ani pana la mosi si babe.Circulatia publica in Romanistan va ajunge mai rau ca iin India.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger