AcasăNewsAccident teribil la Brăila! Autocar cu peste 70 de pasageri în el,...

Accident teribil la Brăila! Autocar cu peste 70 de pasageri în el, distrus! 22 de răniți, un copil în stare gravă

Un accident groaznic a avut loc, noaptea trecută, pe o șosea din județul Brăila, după ce un autocar cu peste 70 de pasageri a fost implicat într-un accident.

A fost activat planul roșu de intervenție după ce 22 de persoane au fost rănite. Pantru dintre ele sunt în stare gravă, inclusiv un copil.

Un autocar înmatriculat in Cluj, cu 72 de pasageri din Republica Moldova, a fost implicat într un accident rutier între Însurăţei şi Bărăganu.

Șoferul autocarului ar fi fost foarte obosit

Șoferul în vârstă de 47 de ani, de origine bulgară nu a consumat băuturi alcoolice, însă, din cauza oboselii nu ar fi văzut la timp remorca semnalizată pe traseu.

Aşadar, un bărbat, în vârstă de 47 de ani, cetățean bulgar, în timp ce conducea un autocar cu care transporta 72 de persoane, cetățeni din Republica Moldova, pe DE 584, dinspre Însurăței către localitatea Bărăganul, ar fi lovit o semiremorcă ce se afla pe partea carosabilă, semnalizată corespunzător.

În total, 10 bărbați, 10 femei și o copilă de 11 ani au fost transportați la spital. Accidentul a avut loc în localitatea Viziru, iar în autocarul respectiv se aflau cetățeni din Republica Moldova.

Nu au existat victime care să necesite internarea la terapie intensivă. Celelalte persoane au fost transportate la Căminul Cultural din Bărăganu, de unde au fost preluate de un alt autocar.

Ce au anunţat autorităţile?

În noaptea de vineri spre sâmbătă 25 spre, 26 august a.c., în jurul orei 00.10, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe DE 584, între localitățile Bărăganul și Însurăței ar fi avut loc un accident rutier cu victime multiple.

La ora 00.40 s-a activat Planul roșu de intervenție. ISU Dunărea Brăila a intervenit cu 4 ambulante SMURD, 7 ambulanțe SAJ dintre care 2 cu medic., 3 ASAS și o autospecială de transport personal și victime multiple.

În sprijin s-a deplasat la locul intervenției 2 ambulanțe SAJ și o ATPVM (ISU) de la Ialomița si o ATPVM de la ISU Galați”, conform salvatorilor.

author avatar
Andrei Ștefan
517 afisari

2 COMENTARII

  1. Moldoveni rusificati paliti de o remorca! Si-au imprastiat mamaliga si vodca pe sosea!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger