AcasăNewsAccident teribil la Bacău. Microbuz plin de pasageri, răsturnat pe șosea: șase...

Accident teribil la Bacău. Microbuz plin de pasageri, răsturnat pe șosea: șase victime

accidentAccident teribil la Bacău. Microbuz plin de pasageri, răsturnat pe șosea: șase victime

Șase persoane au fost rănite, sâmbătă dimineața, în urma coliziunii violente unui autoturism cu un microbuz plin cu călători. Tragedia a avut loc pe drumul naţional DN 11, între Onești și Bacău.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bacău, Andrei Grecu, au fost răniţi şi şoferul, şi pasagerul din autoturism, precum şi patru persoane din microbuz.

În microbuz se aflau 17 persoane, dintre care 3 au leziuni minore. În autoturism se aflau 2 persoane. La Centrul de Primiri Urgenţe Oneşti au fost transportate astfel: conducătorul auto de pe autoturism, transportat de SMURD Oneşti, şi 5 persoane transportate de 3 ambulanţe SAJ”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, potrivit bacau.net.

Pompierii au intervenit la locul accidentului cu un modul de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi echipajul SMURD.

foto bacaunet

Poliţiştii rutieri efectuează cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii accidentului.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a anunţat că, din cauza unui accident în care au fost implicate un autoturism și un microbuz, circulația este întreruptă pe DN 11Bacău – Onești, în loc. Helegiu.

author avatar
Andreea Vlad
245 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger