AcasăNewsAccident TERIBIL în Bacău. Sunt trei morți, dintre care doi copii - VIDEO

Accident TERIBIL în Bacău. Sunt trei morți, dintre care doi copii – VIDEO

accidentAccident TERIBIL în Bacău. Sunt trei morți, dintre care doi copii 

Un grav accident de circulație s-a produs, duminică, 21 noiembrie, pe o șosea din județul Bacău. O mașină a fost aruncată în afara drumului după ce a fost lovită de un camion.

Doi copii și un adult au murit, iar un rănit a fost transportat la spital, conform ISU Bacău. Adultul care a murit avea 23 de ani, iar copiii o lună, respectiv 3 ani.

Accidentul s-a produs în comuna Filipești, sat Hârlești.

„În această dimineață, în jurul orei 09.20, pe DN 2-E 85, un tânăr de 23 de ani, din județul Neamț, în timp ce conducea un autoturism în afara localității Onișcani, la ieșirea de pe un drum lateral, nu ar fi acordat prioritate unui ansamblu format din cap tractor și semiremorcă, condus de un bărbat de 45 de ani, din județul Suceava care se deplasa pe direcția Neamț către Bacău.

Copiii aveau o lună, respectiv 3 ani

Din impact au rezultat trei persoane decedate, respectiv conducătorul auto de 23 de ani și doi minori, unul de o lună și altul de 3 ani. În autoturism se mai afla o tânără de 23 de ani care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul auto de 45 de ani nu se afla sub influența alcoolului”, transmit autoritățile.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

author avatar
Andreea Vlad