AcasăNewsAccident SPECTACULOS! O masina s-a rasturnat pe un bulevard din Bucuresti!

Accident SPECTACULOS! O masina s-a rasturnat pe un bulevard din Bucuresti!

Sambata dupa-amiaza, s-a produs un grav accident pe bulevardul Barbu Vacarescu, din Capitala. Doua persoane au fost ranite si transportate de urgenta la spital, in urma impactului.

O masina a lovit un alt autoturism care venea de pe Soseaua Pipera si l-a rasturnat. In aceasta care se afla cu susul in jos erau mai multe persoane, dintre care doua femei au fost ranite si au ajuns la Spitalul Elias din Bucuresti.

Din primele date se pare ca accidentul s-a produs din cauza faptului ca semafoarele de la intersectie nu functionau. Astfel, masina care s-a rasturnat trebuia sa-i dea prioritate celeilalte care venea de pe bulevardul Barbu Vacarescu.

Soferii au fost testati cu aparatul etilotest pentru a se afla daca au consumat bauturi alcoolice, dar rezultatele au fost negative. Politistii ajunsi la fata locului spun ca accidentul s-a produs pe fondul neatentiei conducatorilor auto, arata Romania TV.

Sursa foto: Captura RTV.

 

author avatar
Anca Murgoci
205 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger