AcasăNewsAccident Serban Huidu: Toate detaliile despre nenorocirea Carcotasului FOTO/VIDEO

Accident Serban Huidu: Toate detaliile despre nenorocirea Carcotasului FOTO/VIDEO

Serban Huidu, imediat dupa accident

Serban Huidu este singurul vinovat, dupa cum spun politistii, pentru accidentul produs duminica 16 octombrie in jurul pranzului pe DN1, la Timisul de Sus (Brasov), dupa ce Carcotasul a incercat o depasire neregulamentara izbindu-se de o Dacie Logan pe contrasens.

Serban Huidu, imediat dupa accident

In SUV-ul Mercedes condus de Serban Huidu se mai aflau sotia sa, cei doi copii ai sai si bona lor, iar in cealalta masina, trei persoane dintre care doua au murit pe loc, iar a treia, in aceasta dimineata. Copiii realizatorului tv au scapat nevatamati, in timp ce Huidu, sotia lui si bona celor mici au suferit cateva rani usoare.

Cauzele si primele informatii referitoare la producerea accidentului

“Accidentul s-a produs datorita neadaptarii vitezei la carosabilul umed. In urma accidentului conducatorul auto si pasagerul din dreapta din Logan au murit, o a treia persoana din Logan a fost grav ranita. Pot sa confirm ca masina era condusa de Serban Huidu. A spus ca ii pare rau si ca nu si-a dat seama ce s-a intamplat. A derapat si a patruns pe contrasens”, a declarat Dan Ivascu, inspector principal Politia Brasov.

Victime si reactii la spital

Masina lui Serban Huidu dupa accident (foto Adevarul)

In urma accidentului, persoanele ranite au fost transportate la Spitalul Clinic de Urgenta Brasov, iar din primele informatii survenite de la cadrele medicale, s-a aflat ca Serban Huidu avea alcolemie zero in sange, in urma testelor biologice.

“Victimele au fost transportate la spital de catre echipajele SMURD. Doua persoane au decedat. Cinci persoane au fost transportate la spital. Una e in stare grava celelalte acuza politraumatisme”, a precizat Ciprian Streja, purtator de cuvant ISU Brasov.

Dacia Logan in care a intrat Serban Huidu cu Mercedesul sau (foto Adevarul)

Serban Huidu e constient, e la tomografie, sotia are un traumatism de glezna si o contuzie de torace”, potrivit reprezentantilor SMURD Brasov.

Bona si copiii Carcotasului au fost transportati la Spitalul Pediatrie Brasov pentru investigatii medicale, iar conform primelor informatii acestia sunt in afara oricarui pericol.

Cine i-a dat voie lui Huidu sa conduca?

Serban Huidu, urmarit de ghinioane. VEZI ce spun astrele despre accidentele sale!

Oana Zavoranu: „Pentru Huidu este pedeapsa divina!”

Mircea Badea despre accidentul lui Huidu: „Nu ma intereseaza nici daca sta zece ani la inchisoare”

Gigi Becali despre accidentul lui Huidu: “Ne da Dumnezeu semne!”

Huidu, socat de accident

Conform martorilor de la fata locului, Serban Huidu a fost in stare de soc imediat dupa producerea teribilului accident. Carcotasul nu stia ce s-a intamplat si nici cum s-a produs coliziunea. Intrebat de oamenii legii sositi la locul faptei, Serban Huidu a raspuns mirat si sincer: “Imi pare rau! Nu-mi dau seama ce s-a intamplat si cum s-a intamplat!”. Toate amanuntele comportamentele ale vedetei PrimaTV indica faptul ca acesta se afla in stare de soc post-traumatic, dupa un accident atat de grav.

Desi initial s-a spus ca Serban Huidu ar trebui sa fie interogat de politisti in duminica seara, ulterior unele surse medicale au dezvaluit ca realizatorul tv va ramane internat, urmand sa de-a declaratii autoritatilor in dimineata zilei de luni.

Ioan Garbis, barbatul in varsta de 57 de ani care initial supravietuise in urma accidenului produs de Serban Huidu la Brasov, a murit in aceasta dimineata.

Reactii luni dimineata

In urma conferintei de presa sustinuta de autoritatile brasovene luni dimineata nu au aparut noi informatii referitoare la acest caz, ci doar ca Serban Huidu va fi acuzat de ucidere din culpa, pedeapsa in acest caz fiind de la 1 pana la 8 ani de inchisoare.

author avatar
Ciprian Purice
4.882 afisari

7 COMENTARII

  1. Imi pare rau pentru ceea ce s-a intamplat cu Serban Huidu se pare ca, ghinioanele se tin scai de el, cert este ca dupa accidentul din Decembrie el ar fi trebuit sa sustina din nou toate examenele necesare pentru obtinerea permisului de conducere datorita traumei pe care acesta a suportat-o.Fii tare Serban.

  2. O scurta precizare pentru titlul articolului. „Nenorocirea” este a celor decedati acolo. Pentru fapta sa trebuie sa faca puscarie.

  3. Da de ce nu se mai aude nimic de faptul ca accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere!??

  4. Imi pare rau doar de persoanele ucise de Huidu… Cat despre Huidu, sa infunde inchisare…nu are ABSOLUT nici o scuza pentru ce a facut. E bine ca nu au mai murit si alte persoane – inconstient Huidu sa mearga cu o viteza asa de mare si sa depaseasca pe linie continuua in conditiile in care avea copiii in masina… .PUSCARIE!!!

  5. Nu are vina, bietul!Cine i-a pus pe cei trei, sa-l infrunte, asa cum au facut-o politistii”marlani si rai”care in 2009,i-au suspendat permisul de conducere, aproape in acelasi loc, pentru un fleac inchipuit, de teribilism in ciuda legii.Era doar persoana publica moralizatoare,onorabila.Pacat de victime. Sper ca nu erau niste „carcotasi”!

  6. Imi pare rau pt ceea ce s-a intamplat cu Huidu sper sa nu faca inchiosoare intr-ucat eu consider ca este nevinovat….comisar sef Fernando Zambrano Zanetti

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger