AcasăNewsAccident in Franta: un roman a murit iar alti sunt 40 raniti...

Accident in Franta: un roman a murit iar alti sunt 40 raniti UPDATE VIDEO

(foto: varmatin.com)

Un mort si 40 de raniti, toti romani, este bilantul unui accident rutier petrecut pe o autostrada din sud – estul Frantei. Acesta a fost cauzat de explozia unei anvelope a autocarului in care se aflau romanii.

(foto: varmatin.com)

UPDATE: Un bebelus a murit si alte 40 de romani sunt raniti, 20 dintre acestea aflandu-se in stare grava, dupa ce autocarul in care se aflau s-a rasturnat pe o autostrada din sud – estul Frantei.

Groaznicul accident, care s-a petrecut la ora 9.30, ora Frantei, pe autostrada a8, pe sensul Nisa – Aix, in apropierea localitatii Vidauban, a fost cauzat de explozia produsa la una dintre anvelopele autocarului.

Vechicolul implicat in accident a fost inchiriat de o firma de turism din Suceava si transporta mai multi copii romani la un schimb de experienta cu tinerii din Spania, a anuntat Augustin Hagiu, reprezentant al Ministerului Afacerilor Externe, citat de rtv.net. Conform acestuia lista pasagerilor din autocarul care a fost implicat in accident nu a fost inca gasita.

Pentru salvarea romanilor implicati in accident autoritatile locale din Franta au trimis la fara locului noua elicoptere, 30 de ambulante si 120 de pompieri. Zeci de turisti romani care se  se aflau intr-un autocar au fost raniti intr-un accident rutier petrecut pe o autostrada din sud – estul Frantei.

Potrivit varmatin.com, citat de realitatea.net, accidentul a avut loc duminica dimineata, in jurul orei 9.30, ora Frantei, 10.30, ora Romaniei, pe autostrada A8, pe sensul Nisa – Aix, in apropierea localitatii Vidauban. Atunci, probabil din cauza exploziei unei anvelopre, autocarul s-a rasturnat, in accident fiind ranite aproximativ 40 de persoane, unele dintre acestea aflandu-se in stare grava.

In urma acestuia accident traficul pe aurostrada A8, din sud – estul Frantei, a fost oprita pentru a permite interventia echipelor de salvare, care include, pe langa pompieri, o jumatate de duzina de elicoptere si treizeci de ambulante.

author avatar
Ionut Zgimbau
1.618 afisari

1 COMENTARIU

  1. Autocarul A fost inchiriat de catre firma voiajour. Am fost si eu cu aceasta firma si nu am fost deloc multumit. Firma in sine este neserioasa, iar pe de alta parte soferii sunt nesimtiti. Nu recomand firma asta nimanui.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger