AcasăNewsAccident rutier GRAV în Bucureşti. O şoferiţă a murit, în sectorul 6

Accident rutier GRAV în Bucureşti. O şoferiţă a murit, în sectorul 6

accident

Un accident grav de circulaţie a avut loc, luni după-amiază, în Bucureşti. În urma acestui eveniment nefericit, o şoferiţă de 20 de ani a decedat.

Accidentul s-a întâmplat pe Calea Giuleşti, în sectorul 6 al Capitalei. Şoferiţa a pierdut controlul volanului din cauza vitezei şi a carosabilului umed şi s-a izbit de un stâlp. Tânăra a fost găsită de echipajul SMURD în stop cardio-respirator.

Medicii au încercat să o resusciteze zeci de minute, însă, din păcate, nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Poliţiştii sosiţi la faţa locului fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Într-un alt accident, a murit un poliţist

Un alt accident la fel de tragic s-a întâmplat tot luni, tot în Bucureşti. În urma coliziunii dintre o maşină de poliţie şi un alt autoturism, un poliţist a murit.

Într-o intersecție din Capitală, o mașină a poliției a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar. Mașina poliției rula doar cu semnalul luminos în funcțiune. Se pare că a fost vina poliţistului. Omul legii a suferit răni la cap și la abdomen.

Ambii șoferi au fost transportați de urgență la Spitalul Floreaca pentru mai multe îngrijiri medicale. Mașina de poliție implicată în accident este de la secția numărul 10 din Capitală.

author avatar
Andrei Ștefan
552 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger