AcasăNewsAccident rutier desprins din filmele de GROAZA! Sofer, sfartecat in doua pe...

Accident rutier desprins din filmele de GROAZA! Sofer, sfartecat in doua pe un pod din Constanta! (FOTO)

O tragedie de proportii s-a petrecut duminica dupa-amiaza in Constanta! Un barbat si-a pierdut viata, dupa ce a lovit balustrada Podului rutier IPMC.

Victima implicata in coliziune a fost pur si simplu sectionata de o bucata de fier din balustrada podului. Soferul in varsta de 31 de ani locuia in Constanta, era casatorit si avea un copil. Tragedia s-a intamplat in timp ce se intorcea de la o petrecere a nasului unuia dintre cei doi prieteni care il insoteau in masina.

Din pacate, accidentul a fost provocat de soferul BMW-ului care a decedat pe loc. Intr-o curba la dreapta, barbatul a pierdut controlul volanului, a patruns pe sensul opus de mers si asta i-a adus moartea.

Dupa ce a intrat in coliziune, o bucata de fier care proteja podul, grea de 100 de kilograme, s-a desprins si ce-a urmat este demn de filmele de groaza. Aceasta a strapuns masina prin portiera soferului, traversand BMW-ul pe diagonala si iesind prin portiera din dreapta spate. Practic, soferul a fost spintecat in doua.

Printr-o minune, ceilalti pasageri au scapat doar cu cateva leziuni minore. Acestia au fost atat de socati, incat nu au putut da detalii despre ceea ce s-a intamplat. Politistii veniti la fata locului au stabilit ca accidentul s-a petrecut din vina soferului care circula cu viteza excesiva.

“Conducatorul autoturismului BMW a pierdut controlul volanului si a intrat in coliziune cu parapetul ce desparte partea carosabila de acostament. Nu am mai vazut accident de asemenea fel in Constanta”, a spus agentul de politie, Luigi Ionescu, pentru Reporterntv.ro.

Sursa foto: Ziuaconstanta.ro.

author avatar
Anca Murgoci
2.385 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger