AcasăNewsAccident produs de o tânără, în Orșova. Trei mașini lovite/Ce au găsit...

Accident produs de o tânără, în Orșova. Trei mașini lovite/Ce au găsit polițiștii în autoturismul ei! – VIDEO

(sursa foto: Facebook/Poliția Română)

O tânără șoferiță, în vârstă de 21 de ani, a provocat un accident în Orșova. Din primele informații, ea a pierdut controlul volanului, lovind trei mașini parcate. Oamenii legii au găsit în mașina ei un pistol. A fost deschis dosar penal!

Accidentul a avut loc pe strada Banatului, din Orșova. O cameră de supraveghere a înregistrat momentul impactului. Tânăra a avut nevoie de îngrijiri medicale, polițiștii mehedințeni anunțând că șoferița a fost transportată la o unitate medicală.

Pe imaginile prezentate de Antena 3 se poate observa cum tânăra pierde controlul direcţiei, lovind unul dintre autoturismele parcate.

IPJ Mehedinți a transmis, miercuri, într-un comunicat de presă, că Poliția municipiului Orșova a fost sesizată de către o femeie, în 13 iunie, la ora 23.18, că pe strada Banatului s-a produs un accident rutier.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că o tânără de 21 de ani, din orașul Orșova în timp ce conducea un autoturism pe strada Banatului, a pierdut controlul volanului și a acroșat trei autovehicule parcate.

Din accident, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto care a fost transportată la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate”, conform comunicatului IPJ Mehedinți.

Au găsit un pistol la ea în mașină

E de menționat faptul că oamenii legii au anunțat că în mașina șoferiței a fost găsită o armă neletală. E vorba de un pistol. „În urma verificării interiorului autoturismului a fost identificat un pistol neletal, care a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, mai transmite IPJ Mehedinți.

Incident grav și la Craiova. Ce a reclamat un tânăr de 18 ani la poliție: agresorul ar fi folosit un pistol tip „airsoft”

Un alt incident a avut loc recent, de această dată la Craiova. Un tânăr de 18 ani a reclamat la poliție faptul că ar fi fost împușcat de către un minor de 15 ani. S-ar fi folosit un pistol tip „airsoft”. Polițiștii au mers la fața locului și au început verificările menite să lămurească întreaga situație.

„În jurul orei 2.25, poliţiştii Secţiei 3 Craiova au fost sesizaţi despre incident chiar de către victimă. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului l-au găsit tânărul de 18 ani. Acesta a declarat că în jurul orei 01.30, în urma unui conflict spontan, ar fi fost împușcat de un minor de 15 ani. Agresorul ar fi folosit un pistol tip „airsoft” provocându-i victimei leziuni la nivelul feţei şi a corpului. Totodată, tânărul a mai declarat că i-a fost lovit şi haionul autoturismului.

Poliţiştii au întocmit dosar penal de lovirea sau alte violenţe, distrugere si nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care au avut loc evenimentele”, a transmis IPJ Dolj, potrivit cronicaolteniei.ro.

author avatar
Andrei Coman
469 afisari

4 COMENTARII

  1. Cand se va face o statistica cu varsta celor ce conduc masini si fac accidente?
    Ca toata lumea vorbeste de restrictii la persoanele mai in etate cu toate ca dupa ce apare in presa majoritatea accidentelor le fac tinerii 18-40 de ani si mai putin seniorii

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger