AcasăNewsAccident pe soseaua de centura a Capitalei. A fost nevoie de descarcerare

Accident pe soseaua de centura a Capitalei. A fost nevoie de descarcerare

Soferii care se pregatesc sa ajunga acasa, dupa o zi de munca, ar putea sa descopere ca vor avea de asteptat mai mult ca de obicei, in cazul in care au ales sa circule pe centura de nord a Bucurestilor.

Traficul in apropierea localitatii ilfovene Otopeni este ingreunat, la aceasta ora, din cauza unui accident produs in zona. Conform Centrului Infotrafic, incidentul s-a produs intre Otopeni si Tunari, pe sensul catre aceasta din urma localitate. La fata locului au intervenit medicii de la Ambulanta, dar si echipaje de descarcerare si de politie. Potrivit rtv.net, exista cel putin o victima, despre care se stie ca a avut nevoie de descarcerare. Exista, insa, posibilitatea sa fie si alte persoane care sa fie avut de suferit de pe urma impactului.

Este vorba despre un impact ce a avut loc cu cateva minute inainte de ora 17, intre o masina mica si o duba. Conform politistilor, in urma accidentului a fost blocata prima banda de circulatie. Ceea ce a insemnat ca soferii au putut circula doar pe banda a doua, ceea ce a dus la incetinirea deplasarii in zona.

93 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger