AcasăNewsUPDATE Accident pe santierul Catedralei Neamului: Patru muncitori, raniti

UPDATE Accident pe santierul Catedralei Neamului: Patru muncitori, raniti

(foto: brasov.net)

Patru barbati care lucrau la construirea Catedralei Neamului au fost raniti, miercuri, dupa ce armatura unei grinzi a cazut peste ei. Muncitorii au primit primul ajutor de la medicii de la Ambulanta, doi dintre acestia fiind transportati de urgenta la spital pentru a fi supusi unor investigatii suplimentare.

(foto: brasov.net)

Conform purtatorului de cuvant al Patriarhiei Romane, preotul Constantin Stoica, accidentul de munca a avut loc miercuri, in jurul orei 10.30, si s-a produs dupa ce armatura aferenta unei grinzi din radierul Catedralei Mantuirii Neamului a cazut si a prins sub ea patru muncitori, potrivit Mediafax.

„Doi dintre muncitori au iesit singuri de sub armatura cazuta si au avut nevoie doar de ingrijiri medicale la fata locului din partea unui echipaj SMURD. Ceilalti doi muncitori au fost scosi imediat de sub armatura de catre colegii de munca si transportati de urgenta la spital pentru ingrijiri medicale, iar in prezent sunt in afara oricarui pericol”, a mai spus preotul Constantin Stoica.

Ranitii au fost transportati la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti si Spitalul Elias, a declarat coordonatorul SMURD Bucuresti, medicul Bogdan Oprita.

 

365 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger