AcasăNewsAccident pe DN1A. Un ranit si trafic blocat. Afla rutele ocolitoare!

Accident pe DN1A. Un ranit si trafic blocat. Afla rutele ocolitoare!

Accidentul a avut loc miercuri, in jurul orei 13, in judetul Prahova. Doua autoutilitare s-au lovit, iar o persoana a avut nevoie de ingrijiri medicale, fiind ranita in urma producerii coliziunii.

In timp ce victima a primit ingrijiri de la personalul ambulantei sosite la fata locului, politistii ajunsi in zona au luat masuri pentru dirijarea circulatiei in care a avut loc accidentul- in localitatea ploiesteana Colraltesti, pe DN 1A Centura de Est a orasului.

Ca urmare a producerii imactului dintre cele doua autoutilitare, traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri de mers, drept pentru care politistii au decis devierea circulatiei. Conform Centrului Infotrafic, pana cand vehiculele vor fi indepartate de pe carosabil, in vederea reluarii traficului rutier, ” in intersectiile dintre DN 1 si DN 1B cu DN 1A se procedeaza la devierea de pe DN 1A a fluxului de trafic format din autovehiculele cu o masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone. Autovehicule usoare (cele cu o masa totala maxima autorizata mai mica de 3,5 tone) sunt deviate pe drumurile secundare din localitatea Corlatesti, astfel incât sa se poata trece de zona accidentului”.

Cauzele producerii accidentului nu au fost stabilite inca, dar sunt in curs de investigare. Se pare ca una dintre autoutilitare ar fi ajuns pe contrasens, lovind celalalt vehicul de mare tonaj, al carui sofer nu a mai putut evita impactul.

Sursa foto: radiocluj.ro

author avatar
Cristina Stefan
135 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger