AcasăNewsSerban Huidu, implicat intr-un accident pe DN1, la Timisul de Sus!

Serban Huidu, implicat intr-un accident pe DN1, la Timisul de Sus!

Accidentul provocat de Serban Huidu (captura RealitateaTV)

UPDATE- La volanul Jeep-ului implicat in accidentul pe DN1 s-ar fi aflat realizatorul TV Serban Huidu! Doua persoane au murit si alte patru au fost ranite in urma coliziunii dintre Jeep si un Logan! In acest autoturism se aflau 3 persoane. Soferul de 65 de ani si o femeie de 54 de ani, aflata in drepta, au murit. O a treia persoana a ajuns la spital. Potrivit informatiilor de ultima ora, la spital ar fi ajuns si doi copii.

Un accident grav a avut loc, duminica la pranz, pe DN1, in dreptul localitatii brasovene Timisul de Sus. Patru persoane au fost ranite dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit frontal. In zona se circula, alternativ, pe un singur sens.

captura RealitateaTV

Masinile s-au lovit dupa ce soferul uneia dintre ele s-a angajat intr-o depasire neregulamentara. Autoturismul in care se aflau cele patru persoane care au fost ranite a intrat pe contrasens si s-a izbit de un alt vehicul. La fata locului au ajuns mai multe echipaje de prim ajutor, a precizat la RealitateaTV, in direct prin telefon, Ciprian Sfreja, de la ISU Brasov.

Accidentul s-a produs pe fondul conditiilor meteo nefavorabile. In zona ninge, iar soseaua este umeda. In urma producerii coliziunii, traficul pe DN1, la Timisul de Sus, se desfasoara alternativ, pe un singur sens.


1.392 afisari

1 COMENTARIU

  1. Sa vezi ca scapa fara un an de puscarie. Asa patesc astia bogati, platesc o armata de avocati si scot mortu’ vinovat.
    Nu o fi vina lui Huidu 100% dar parca prea mor saracii si scapa bogatii.
    Ca esti simpatic, ca esti antipatic o crima se plateste.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger