AcasăNewsAccident pe DN 79. Un TIR a lovit doua autobuze: un mort...

Accident pe DN 79. Un TIR a lovit doua autobuze: un mort si mai multi raniti!

Clipe de groaza pentru mai multi oameni aflati la bordul a doua autobuze care se indreptau, la primele ore ale zilei, catre munca. Un autotren venit, parca, de nicaieri, a izbit unul dintre mijloacele de transport, oprindu-se, apoi, in cel de-al doilea, care circula imediat in spatele lui.

Coliziunea a avut loc pe DN 79, pe portiunea de drum ce leaga localitatile Nadab si Chisineu-Cris, anunta reprezentantii CentruluI Infotrafic. In ambele autobuze se aflau muncitori, aflati pe drumul catre lucru, in prima zi a sapatamanii.

In urma impactului, mai multe persoane au fost ranite, iar autovehiculele in care se aflau avariate serios. Din nefericire, un barbat a suferit leziuni atat de grave, incat oricat au incercat medicii sa il resusciteze, nu a mai putut fi salvat. Alte zece persoane au suferit leziuni, primind primele ingrijiri de la medicii aflati in ambulantele care au raspuns in numar mare apelului prin care era anuntat accidentul. Doar o parte dintre raniti au ajuns la spital, pentru investigatii suplimentare.

Coliziunea a afectat, temporar, circulatia in zona. La fata locului au ajuns si politistii de la Rutiera, care au facut masuratori si au stat de vorba cu martorii, in vederea stabilirii cauzelor care au stat la baza producerii impactului rutier. Din cate se pare, primele rezultate ale cercetarilor de la fata locului indica drept cauza a accidentului oboseala la volan.

196 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger