AcasăNewsAccident pe DN 71, la Cuza-Voda. Trei masini implicate, un om a...

Accident pe DN 71, la Cuza-Voda. Trei masini implicate, un om a fost grav ranit

UPDATE: O persoana a fost grav ranita in urma coliziunii celor trei autoturisme, la intrarea in localitatea Cuza-Voda, au anuntat reprezentantii Centrului Infotrafic. Circulatia in zona a fost reluata pe DN 71 incepand cu ora 14, dupa mai bine de 90 de minute in care a fost intrerupta total, ca urmare a producerii accidentului rutier.

Un accident rutier a avut loc, in urma cu scurt timp, in Dambovita, pe drumul national ce leaga orasul Targoviste de Capitala. Trei autoturisme au fost implicate. Pentru moment nu se stie daca in urma impactului exista victime.

Politistii precizeaza, insa, faptul ca traficul rutier pe DN71 Targoviste – Bucuresti, in zona in care  s-au lovit cele trei autoturisme, este complet blocat. Accidentul a avut loc la intrarea in localitatea damboviteana Cuza Voda, conform Centrului Infotrafic.

Ca urmare, soferii sunt informati ca, pana cand circulatia rutiera in perimetrul in care s-a produs coliziunea va reveni la normal, au la dispozitie o ruta ocolitoare. Este vorba de ruta DN71 intersectie cu localitatea Moara Noua – DJ701( prin localitatile Bolovani, Cornatelu, Baleni si Comisani) – DJ711-Targoviste.

Conducatorii auto sunt sfatuiti sa manifeste prudenta in trafic, pentru a evita producerea unor evenimente rutiere nedorite.

Sursa foto: maramedia.ro

1.033 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger